Intr-o tigaie cu ulei se pune la prajit pieptul de pui, pentru 15 minute. Se scoate pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de grasime. Se taie in cubulete si se lasa sa se raceasca. In apa cu putina sare, se pun la fiert buchetelele de broccoli, se lasa pentru 10 minute. Se scurg si se tin sub jet de apa rece pana se racesc. Zeama de lamaie se amesteca cu smantana, sare si piper. Broccoli, bucatelele de pui se pun intr-un bol, se varsa sosul de smantana, se amesteca usor si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii