autor:

Fara foto

» » Salate

salata de bureti galbeni.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Ingrediente
400 g bureti proaspeti,, - 40 g unt,, - doua salate dense,, - 4 rosii,, - o jumatate de legatura de usturoi si patrunjel,, - doua lingurite mustar dulce,, - doua linguri otet,, - doua linguri ulei floarea soarelui,, - o jumatate de catel de usturoi,, - sare si piper macinat dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata bine salatele si se spala rosiile si legaturile de verdeata. Frunzele de salata se repartizeaza in 4 farfurii intinse si se aseaza pe toata suprafata acestora. Peste foile verzi se intinde mustarul.Se toaca marunt verdeturile. Buretii se curata apoi se spala si se lasa la uscat.

Cei mai mari se taie in jumatati si, impreuna cu ceilalti bureti, se rumenesc in tigaia incinsa, in care s-a topit untul,fara a lasa sa se piarda lichidul din ele.
Bucatile de ciuperci se repartizeaza in cele 4 farfurii, in care se aseaza peste foile de salata unse cu mustar dulce. Se presara verdeturile si usturoiul tocat marunt, alaturi de rosiile taiate in 4.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de bureti galbeni." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salată cu pui şi rucola

Salată cu pui şi rucola

Mai întâi de toate, trebuie să vă uitaţi prin frigider să vedeţi dacă aveţi ceva piept de

5 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

1. Se sterg vinetele si se aseaza la foc deschis, pe flacara, pe gratarul pentru legume. 2. Se intorc

12 voturi    9 comentarii
2h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g bureti proaspeti,
  • - 40 g unt,
  • - doua salate dense,
  • - 4 rosii,
  • - o jumatate de legatura de usturoi si patrunjel,
  • - doua lingurite mustar dulce,
  • - doua linguri otet,
  • - doua linguri ulei floarea soarelui,
  • - o jumatate de catel de usturoi,
  • - sare si piper macinat dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de paste cu maioneza