autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de capere

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
3 cepe mari, 4 linguri de untdelemn de masline (sau altul fin), 150 g capere mari (se gasesc la borcane), o lingura de otet de vin, sare, piper, o legatura de patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cepele, se taie in patru si apoi in feliute subtiri. Se incinge jumatate din untdelemn intr-o tigaie si se caleste ceapa in el la flacara mica, pana se inmoaie si devine maro deschis. Se trec caperele printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga. Ceapa calita se stinge cu otet, apoi se adauga caperele. Se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. La masa, se amesteca salata de capere cu restul de untdelemn, se sareaza, se pipereaza si se adauga patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salsa guacamole

Salsa guacamole

1. Tocati avocado si rosia cubulete 2. Adaugati restul ingredientelor, amestecati fara frica si

11 voturi    0 comentarii
10 min
Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Se spala bine legumele si se usuca.Se taie ridichiile si castravetii in rondele,ceapa se taie dupa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 4 linguri de untdelemn de masline (sau altul fin)
  • 150 g capere mari (se gasesc la borcane)
  • o lingura de otet de vin
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Rodie cu salata boeuf