1. Intr-o tigaie, pe foc potrivit, prajeste migdalele, amestecand in permanenta, pana cand acestea se rumenesc usor. Indeparteaza vasul de pe foc si lasa-l deoparte.
2. Intr-un bol, pregateste sosul: amesteca usturoiul taiat fin, mierea, mustarul Dijon, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal.
3. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca migdalele prajite, salata verde, capsunele feliate si branza feta. Toarna sosul, amesteca bine si serveste.
Se obtin 10 portii.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii