1. Intr-o tigaie, pe foc potrivit, prajeste migdalele, amestecand in permanenta, pana cand acestea se rumenesc usor. Indeparteaza vasul de pe foc si lasa-l deoparte.
2. Intr-un bol, pregateste sosul: amesteca usturoiul taiat fin, mierea, mustarul Dijon, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal.
3. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca migdalele prajite, salata verde, capsunele feliate si branza feta. Toarna sosul, amesteca bine si serveste.
Se obtin 10 portii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii