Capsunele se curata de codite si frunze, se spala, se scurg printr-o strecuratoare, apoi se asaza intr-o salatiera mare, se stropesc cu coniacul si lichiorul, se pudreaza cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Se portioneaza in 10 cupe si se decoreaza fiecare portie cu frisca batuta. Se introduc la frigider inainte de servire. Se poate prepara si fara alcool, eventual cu sirop de fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii