Caracatita se trece prin jet de apa rece si se taie inele.Intr-un vas se pun:ceapa tocata,un catel de usturoi sare ,apa si vinul.Se lasa sa fiarba dupa care se da focul mic si se adauga bucatile de caracatita.Se acopera cu un capac si se lasa pe foc o ora.Intre timp se prepara un sos din: ceapa verde,2 catei de usturoi, uleiul de masline,sucul de lamaie,sare si piper dupa gust.Caracatita se scurge si se raceste.Se acopera cu sosul si se lasa la marinat 15 minute dupa care se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii