Salata de carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne fiarta de pasare
  • 200 g cartofi fierti
  • 100 g castraveti murati
  • 1-2 mere
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 dl smantana
  • mustar
  • otet.

Mod de preparare

Se taie mai intai carnea fiarta in apa cu sare in prealabil. Cartofii se fierb si ei in coaja, se lasa la racit si apoi se curata de coaja. Se taie carnea, ceapa, castravetii cartofii si merele in felii si apoi in fasii subtiri. Din ou se face o maioneza care se lungeste cu smantana, putin otet si mustar, se condimenteaza cu sare, piper si zahar pudra si apoi se amesteca cu legumele si carnea fierte. Se poate garnisi cu feliute de sunca si gogosar murat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise