1. Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile
de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii
se razuiesc (nu prea marunt).
2. Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu
cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie.
3. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se
amesteca cu sosul marinat.
4. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se
pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.
meniu acasa prescurtari revenire
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii