autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de Cartofi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
6 cartofi, fiert in coaja, 2 cepe taiate marunt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana prinde o culoare aurie. Cartofii fierti se piseaza ca pentru piure si se amesteca cu ceapa calita. Se serveste cald alaturi de friptura sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de cartofi

Salata de cartofi

Cartofii se pun la fiert cu sare. Cand sunt aproape fierti, se adauga amestecul cu mazare si morcov. Dupa

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Salate reci
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • fiert in coaja
  • 2 cepe taiate marunt
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salată bavareză cu parizer