Ingrediente
600 g cartofi (de preferinta noi, cu coaja), 1 telina mare, taiata cuburi, 1/2 cana ceapa verde (partea alba si cea verde), taiata cuburi, 1/4 cana ciorba de legume, supa din conserva sau apa, 1 lingura ulei de masline, 3 linguri otet aromat, 2 lingurite mustar (optional), 3 linguri patrunjel proaspat tocat, sare de mare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. In timp ce fierb cartofii, se amesteca ceapa verde si telina intr-un vas larg si se acopera cu ciorba fierbinte sau apa. Se lasa 10 minute, dupa care se adauga uleiul, otetul si mustarul.
3. Dupa ce s-au fiert cartofii, se scurg bine de apa, se taie in jumatati si se amesteca cu uleiul. Se adauga apoi patrunjelul, sarea de mare si piperul, dupa gust. Se servesc calzi, cu salata proaspata.