Dupa ce am fiert cartofii ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Telina o curatam, o spalam si o taiem in cubulete micute. Ardeiul il curatam si pe el de cotor si seminte si il tocam cubulete cat mai mici. Ceapa curata, o taiem solzisori.
Maioneza am pregatit-o astfel: dintr-un galbenus de ou, sare, zeama de lamaie si o lingurita de mustar, am frecat cu ulei de floarea soarelui pana am ajuns la cantitatea dorita.Adaugam cartofii intr-un castron incapator si rasturnam si restul legumelor. Le saram si pipeream.
Turnam si maioneza. Daca nu va place cu maioneza o puteti inlocui cu iaurt natural gras, de tip grec.
Presaram pe deasupra cu patrunjel tocat.
Merge foarte bine cu piept de pui facut la gratar.
Alta varianta: la aceasta salata delicioasa se poate adauga si ou fiert, taiat in rondele si sunculita taiata cubulete mici.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii