Dupa ce am fiert cartofii ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Telina o curatam, o spalam si o taiem in cubulete micute. Ardeiul il curatam si pe el de cotor si seminte si il tocam cubulete cat mai mici. Ceapa curata, o taiem solzisori.
Maioneza am pregatit-o astfel: dintr-un galbenus de ou, sare, zeama de lamaie si o lingurita de mustar, am frecat cu ulei de floarea soarelui pana am ajuns la cantitatea dorita.Adaugam cartofii intr-un castron incapator si rasturnam si restul legumelor. Le saram si pipeream.
Turnam si maioneza. Daca nu va place cu maioneza o puteti inlocui cu iaurt natural gras, de tip grec.
Presaram pe deasupra cu patrunjel tocat.
Merge foarte bine cu piept de pui facut la gratar.
Alta varianta: la aceasta salata delicioasa se poate adauga si ou fiert, taiat in rondele si sunculita taiata cubulete mici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii