Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg carofi fierti, 1 borcan peste marinat (ansoa, 300 g), 1 ceapa, circa 150 g, 1 legatura marar, 1 tub maioneza slaba, 300 g, 3 dl smintina de frisca, 1/2 lingurita piper, 2-3 virfuri de cutit piper, 6 oua fierte tari
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se amesteca intr-un castron. Se adauga maioneza.
Se bate frisca. Se amesteca cu cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper si circa 2 linguri de zeama din borcanul cu peste. Se taie bucatele 5 oua, se amesteca cu cartofii.
Se orneaza cu cel de-al 6-lea ou taiat felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu ansoa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Cred ca este o bunatate !