Ceapa se curata si se tine 20 minute intr-un bol cu apa rece si putina sare, va fii mai dulce si mai putin iute. Cartofii se curata, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare, se lasa pana fierb, dar sa nu fie prea moi, aproximativ 20 minute. Se scurg si se tin sub jet de apa rece, se pun intr-un bol. Se adauga ceapa taiata solzisori, caperele scurse, patrunjelul tocat fin, maslinele. Se amesteca si se adauga zeama de la lamaie, uleiul, sare si piper.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii