Salata de cartofi cu crenvursti sau polonezi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g cartofi,
  • 1 ceapa mare rosie,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 legatura de patrunjel.
  • Pentru sosul aioli - 5 catei de usturoi,
  • 2 galbenusuri,
  • 300 ml untdelemn fin,
  • 1 lingura de suc de lamaie,
  • 1 cartof fiert in coaja,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Sosul - Se curata cateii de usturoi si se dau pe razatoarea mica. Se fierbe cartoful, se cojeste si se da si el pe razatoarea mica, cat este inca fierbinte. Se adauga galbenusurile, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se amesteca bine, adaugand putin cate putin untdelemnul, ca la maioneza. Salata - Se fierb cartofii in coaja si se curata cat sunt inca fierbinti, apoi se taie felii. Se fierb crenvurstii sau polonezii si se taie bucati (1 cm). Se curata ceapa rosie si se taie ineluse subtiri. Se amesteca toate ingredientele cu sosul aioli. Se presara patrunjelul tocat si oul taiat bucatele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci