Sosul - Se curata cateii de usturoi si se dau pe razatoarea mica. Se fierbe cartoful, se cojeste si se da si el pe razatoarea mica, cat este inca fierbinte. Se adauga galbenusurile, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se amesteca bine, adaugand putin cate putin untdelemnul, ca la maioneza. Salata - Se fierb cartofii in coaja si se curata cat sunt inca fierbinti, apoi se taie felii. Se fierb crenvurstii sau polonezii si se taie bucati (1 cm). Se curata ceapa rosie si se taie ineluse subtiri. Se amesteca toate ingredientele cu sosul aioli. Se presara patrunjelul tocat si oul taiat bucatele.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii