Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri nefierte, ulei si zeama de lamaie. Se fierb cartofii în coaja, la fel si crenvurstii. Ardeii se taie feliute inguste, ceapa se taie pestisori, iar cartofii cuburele. Maioneza se amesteca cu ardeii, cartofii si ceapa. Se adauga putina verdeata, sare si piper dupa gust. Se serveste cu crenvursti fierti si se decoreaza cu felii de rosii si verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii