Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea se fierbe 10 minute si se strecoara.
Crenvustii se fierb putin timp sa fie gata dar sa nu pocneasca.
Se taie ceapa rosie marunt si firele de ceapa verde la fel,si se pun intr-un castron adinc.
Cartofiorii se lasa in coaja daca este foarte subtire daca nu se curata si se taie cuburi potrivite.
Crenvustii se taie felioare potrivite si se adauga si ei in castron,se adauga si mazarea si usturoi pisat.
Se pregateste un sos din maioneza, ulei, mustar si suc de lamaie.Se toarna sosul peste salata si se da la rece ptr citeva minute ca gusturile sa se impreuneze.
Salata este foarte buna ptr un picnic sau ptr aperitiv inainte de gril.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii