Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea se fierbe 10 minute si se strecoara.
Crenvustii se fierb putin timp sa fie gata dar sa nu pocneasca.
Se taie ceapa rosie marunt si firele de ceapa verde la fel,si se pun intr-un castron adinc.
Cartofiorii se lasa in coaja daca este foarte subtire daca nu se curata si se taie cuburi potrivite.
Crenvustii se taie felioare potrivite si se adauga si ei in castron,se adauga si mazarea si usturoi pisat.
Se pregateste un sos din maioneza, ulei, mustar si suc de lamaie.Se toarna sosul peste salata si se da la rece ptr citeva minute ca gusturile sa se impreuneze.
Salata este foarte buna ptr un picnic sau ptr aperitiv inainte de gril.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii