Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc calzi cu ulei. Se taie ceapa felii subtiri si se sareaza bine pentru a se muia. Cind s-au racit cartofii, se amesteca bine cu ceapa care s-a muiat suficient, cu 4 linguri pline cu virf de fasole boabe fiarta pentru alta mincare, cu otetul si tarhonul tocat marunt. Se gusta pentru a se potrivi de
sare sau otet
Se serveste dupa cel putin ½ ora de la preparare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii