Ingrediente
1 kg de cartofi, 2 linguri de vin alb, ½ dl de otet de mere, 1 ceapa potrivita, 2 castraveti murati in otet, un mar rosu, , Sosul:, 1 lingurita de hrean ras (proaspat sau conservat), sare si piper, 2 linguri de otet de mere, 1dl de smantana, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, 4 pastravi afumati file, 1 lingura de arpagic proaspat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
2. Amestecati vinul alb cu otetul de mere si stropiti cartofii. Lasati-i la marinat treizeci de minute.
3. Curatati ceapa si taiati-o in lamele fine. Taiati castravetii murati in rondele si marul necuratat inpatru. Inlaturati casuta cu seminte, apoi taiati marul in fasii fine. Amestecati totul cu restulingredientelor deja pregatite.
4. Preparati sosul amestecand toate ingredientele si asezonati salata.
5. Taiati pastravul file in fasii groase de 2 cm. Adaugati-l salatei.
6. Garnisiti cu arpagicul verde taiat marunt.
Diana (Chef de cuisine):
felicitari pt reteta nu ma asteptam sa fie asa de buna...cred ca o sa o mai pregatesc..:D