Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și se stropesc cu apă rece ca să nu se lipească feliile, apoi se sărează.
Maioneza se prepară dintr-un gălbenuș care se freacă împreună cu muștarul până se face o pastă după care adăugăm puțin ulei. Când este gata se subțiază cu zeamă de lămâie și se amestecă cu cartofii tăiați felii sau cubulețe (după preferință) și cu ceapa tocată foarte fin.
Se poate garnisii salata cu măsline, salată verde, fâșii de albuș fiert sau verdeață.
Se consumă rece, de preferință în aceeași zi!
Poftă Bună !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii