Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și se stropesc cu apă rece ca să nu se lipească feliile, apoi se sărează.
Maioneza se prepară dintr-un gălbenuș care se freacă împreună cu muștarul până se face o pastă după care adăugăm puțin ulei. Când este gata se subțiază cu zeamă de lămâie și se amestecă cu cartofii tăiați felii sau cubulețe (după preferință) și cu ceapa tocată foarte fin.
Se poate garnisii salata cu măsline, salată verde, fâșii de albuș fiert sau verdeață.
Se consumă rece, de preferință în aceeași zi!
Poftă Bună !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii