Cartofii se fierb, se lasa sa se racesca dupa care se curata.
Maioneza(facuta in casa este mult mai gustoasa) se freaca cu galbenusurile de ou fierte, se amesteca cu smintina, zeama de castraveti ceva sare +piper si se lasa deoparte.
Castravetii se taie marunt,la fel si albusul de ou si se amesteca cu maioneza.
Cartofii se taie felii in maioneza si totul se amesteca bine.
Daca este necesar se mai adoga ceva zeama de castraveti,sare, piper sau chiar ceva smintina, daca smintina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii