Ingrediente
Opt cartofi medii, opt castraveciori murati (sau gogonele), doua oua si, 250 ml. ulei pt. maioneza, doua linguri mustar iute, sare, piper, optional, 100 gr. soia granule, cateva masline si gogosari murati pentru ornat, (optional).
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
0 voturi
Mod de preparare
preparati maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura
de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine
prea groasa diluati-o cu doua linguri de zeama de lamaie. Daca va hotarati
sa puneti soia, fierbeti-o cateva minute in apa cu condimente, scurgeti-o
bine si lasati-o sa se raceasca. Curatati cartofii, taiati-i cubulete,
lasati-i sa se raceasca. Taiati castraveciorii sau gogonelele in cubulete
mici, scurgeti zeama pe care o lasa. Puneti toate ingredientele intr-un
castron impreuna cu restul de mustar, adugati sare si piper si dati la
rece.