Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert. In acest timp, cureti ceapa, o tai julien, o freci cu sare intrun castron, adaugi maslinele, uleiul si zeama de lamaie.
Cand cartofii sunt fierti, se scot cu o paleta si se pun fierbinti peste amestecul de ceapa cu masline.
Se lasa putin sa se inabuse ceapa, apoi se mai adauga sare (eu nu am pus sare in apa in care am fiert cartofii), frunzele de patrunjel tocate marunt.
Se amesteca si se serveste imediat, ca atare sau ca si garnitura.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii