se fierb cartofii in coaja , apoi se curata si se taie in cubulete.Morcovul se curata si se da prin razatoare, iar ceapa se taie marunt.Separat se fierb ouale tari , cand sunt gata se curata si se taie cubulete.Salata se taie fideluta si se amesteca cu cartofii, morcovul, ceapa, oul si maslinele, se pune si mararul si patrunjelul taiat marunt.Se face apoi un sos din ulei, sare, piper si zeama de la o lamaie si se toarna peste salata, se amesteca cu totul si se lasa la rece cam o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii