Speli bine carnea, scoti pielita si o pui la fiert in apa rece.
In alta oala pui sa fiarba in coaja cartofii foarte bine spalati.
Intre timp faci maioneza pe care o dai la rece.
Dupa ce a fiert carnea, o tai fidetuta, iar cartofii ii cureti imediat ce aul fiert.
Merele si telina le treci prin razatoarea cu ochiuri mici si le amesteci cu puiul, cartofii si maioneza de la rece.
Potrivesti de sare si piper si aranjezi amestecul pe un platou pe care ai pus inainte frunzele de salatã bine spalate si
uscate cu un servet de bucatarie.
Decorezi cu patrunjel si bastonase de mere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii