Cartofii fierti in coaja se curata si dupa ce se racesc se taie felii. Se adauga cepele taiate, se amesteca cu otetul in care s-a dizolvat sarea si zaharul, apoi cu uleiul si piperul. Se prepara sosul frecind bine galbenusul tare dat prin sita si adaugind intii mustarul, apoi picatura cu picatura uleiul si zeama de lamiie. Se freaca bine pina devine un sos omogen, apoi se subtiaza cu smintina. Vasul in care se serveste salata se freaca cu usturoi, iar sosul se toarna peste cartofi.
Se serveste cu masline

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii