Speli cartofii si ii fierbi in coaja timp de 20 min in apa usor sarata.Ii scurgi si cureti de coaja cand s-au mai racit,apoi ii tai in rondele groase si ii stropesti cu vin si otet.
Cureti ceapa si o speli.O tai rondele iar marul in sferturi si indepartezi semintele;speli pestii si ii tai in bucati.
Se face un sos din 2 linguri de otet,2-3 linguri ulei,smantana,sare,piper dupa gust.
Amesteci usor toate ingredientele si torni sosul peste ele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii