Speli cartofii si ii fierbi in coaja timp de 20 min in apa usor sarata.Ii scurgi si cureti de coaja cand s-au mai racit,apoi ii tai in rondele groase si ii stropesti cu vin si otet.
Cureti ceapa si o speli.O tai rondele iar marul in sferturi si indepartezi semintele;speli pestii si ii tai in bucati.
Se face un sos din 2 linguri de otet,2-3 linguri ulei,smantana,sare,piper dupa gust.
Amesteci usor toate ingredientele si torni sosul peste ele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii