Autor:
ANCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 decembrie 2009
Ingrediente
5-6 cartofi, 3 pesti afumati( somon afumat de preferinta), 1 ceapa uscata, 1 mar mijlociu, 200g smantana, 50g vin alb, 3 linguri otet, 3 linguri ulei, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Speli cartofii si ii fierbi in coaja timp de 20 min in apa usor sarata.Ii scurgi si cureti de coaja cand s-au mai racit,apoi ii tai in rondele groase si ii stropesti cu vin si otet.
Cureti ceapa si o speli.O tai rondele iar marul in sferturi si indepartezi semintele;speli pestii si ii tai in bucati.
Se face un sos din 2 linguri de otet,2-3 linguri ulei,smantana,sare,piper dupa gust.
Amesteci usor toate ingredientele si torni sosul peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Pasul 1:
Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o cratita
6 voturi
6 comentarii
45 min
Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc
0 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010
Super !