1. Se fierb cartofii in coaja.
2. Se pune la fiert pieptul de pui in apa sarata si ouale, separat.
3. Ciupercile se scurg si se calesc impreuna cu ceapa.
4. Salata se aseaza in straturi, intr-o salatiera de sticla sau Jena: se rad cartofii si se aseaza in vas, se sareaza si pipereaza. Peste se pun ciupercile, apoi urmeaza ouale fierte tare si razuite. Se sareaza si se pune maioneza. Urmeaza carnea taiata felii, sare, piper si o lingura de maioneza. Se presara cascavalul dat prin razatoare, se pune restul de maioneza si totul se presara cu nuci macinate. Pana la servire, se tine la rece. Se poate servi cu vin sau bere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii