Cartofii se spala, se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dupa fierbere,se lasa la racit,se curata de coaja si se taie cuburi putin mai mari;
Se pun intr-o salatiera,se asezoneaza dupa gust,putandu-se pune si boia de ardei;
Ceapa se curata, se taie felii subtiri sau rondele;
Usturoiul se zdrobeste,se amesteca cu smantana,cu mararul verde tocat marunt;
Se adauga ceapa,compozitia de smantana cu usturoi peste cartofi,se amesteca usor pentru a nu se zdrobi cartofii(datorita acestui fapt trebuie lasati un pic mai mari);
Se presara cu marar verde si boia de ardei pe deasupra si se poate servi imediat.
SFAT:este indicat sa o consumati o data,fara sa ramana si pentru a doua zi,datorita usturoiului,bineinteles pentru cei cu probleme gastrice.Cantitatile de mai sus sunt pentru 4 persoane.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii