Cartofii se spala, se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dupa fierbere,se lasa la racit,se curata de coaja si se taie cuburi putin mai mari;
Se pun intr-o salatiera,se asezoneaza dupa gust,putandu-se pune si boia de ardei;
Ceapa se curata, se taie felii subtiri sau rondele;
Usturoiul se zdrobeste,se amesteca cu smantana,cu mararul verde tocat marunt;
Se adauga ceapa,compozitia de smantana cu usturoi peste cartofi,se amesteca usor pentru a nu se zdrobi cartofii(datorita acestui fapt trebuie lasati un pic mai mari);
Se presara cu marar verde si boia de ardei pe deasupra si se poate servi imediat.
SFAT:este indicat sa o consumati o data,fara sa ramana si pentru a doua zi,datorita usturoiului,bineinteles pentru cei cu probleme gastrice.Cantitatile de mai sus sunt pentru 4 persoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii