Salata de cartofi cu sos verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 1 cepa de apa
  • 1 lingura mustar
  • ½ kg spanac
  • patrunjel tocat
  • 1 ceasca ulei
  • 1 galbenus crud
  • 3 oua fierte tari

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Se scot cand coaja crapa usor.

Se curata calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si pun in salatiera.

Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul turnat picatura cu picatura.

Peste cartofi se pune ceapa toccata marunt, apoi se amesteca usor.

Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac.

Spanacul se da prin masina de tocat, se strange zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura de lichid, apoi se pune peste maioneza, se amesteca repede si se pune peste cartofi.

Salata se orneaza cu felii de ou fiert si patrunjel tocat.

Se pune la rece o ora inainte de a fi servita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor