Am spalat cartofii bine, i-am frecat cu o perie aspra, i-am taiat in doua sau in patru (in functie de marime) si i-am pus la fiert cu apa si sare. Dupa 10 min de fiert la foc mic i-am strecurat si i-am lasat la racit.
Am preparat apoi dresingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper
Am amestecat dressingul cu cartofii, am acoperit cu folie si i-am dat la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii sa se amestece aromele, minim 1 ora.
Inainte de servire am taiat ceapa verde rondele si am prajit sunculita pana s-a facut crocanta.
Retineti cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul le amestecati in salata chiar inainte de servire. Mai dregeti de sare si piper.
Prezentare: puneti salata pe frunze de salata verde si presarati restul de sunculita si ceapa verde. Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii