Cartofii ii taiati felii pe lung si ii condimentati cu ulei, sare, piper, oregano si cimbru. Amestecati bine.
Asezati cartofii intr-un singur strat intr-o tava cu hartie de copt. Asezati si ardeiul in tava.
Dati la cuptor la 250C pentru 45 minute.
Curatati ardeiul copt de coaja si il taiati fasii. Cartofii copti ii amestecati cu patrunjel tocat.
Asezati pe un platou cartofii, apoi felii de de ardei, mai presarati putina sare mare si stropiti apoi cu 1 lingura din uleiul de pe branza marinata.
Deasupa asezati bile de branza, iar cateva bile le sfaramati peste cartofi. Serviti imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii