autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de cartofi si ceapa

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
600 g cartofi (de preferinta noi, cu coaja), 1 telina mare, taiata cuburi, 1/2 cana ceapa verde (partea alba si cea verde), taiata cuburi, 1/4 cana ciorba de legume, supa din conserva sau apa, 1 lingura ulei de masline, 3 linguri otet aromat, 2 lingurite mustar (optional), 3 linguri patrunjel proaspat tocat, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii pana cand devin moi.
2. In timp ce fierb cartofii, se amesteca ceapa verde si telina intr-un vas larg si se acopera cu ciorba fierbinte sau apa. Se lasa 10 minute, dupa care se adauga uleiul, otetul si mustarul.
3. Dupa ce s-au fiert cartofii, se scurg bine de apa, se taie in jumatati si se amesteca cu uleiul. Se adauga apoi patrunjelul, sarea de mare si piperul, dupa gust. Se servesc calzi, cu salata proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata ruseasca de sfecla rosie, cartofi,ceapa rosie și morcovi

Salata ruseasca de sfecla rosie, cartofi,ceapa rosie și morcovi

Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in

7 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de ravioli cu branza si ton

Salata de ravioli cu branza si ton

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba

0 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g cartofi (de preferinta noi
  • cu coaja)
  • 1 telina mare
  • taiata cuburi
  • 1/2 cana ceapa verde (partea alba si cea verde)
  • taiata cuburi
  • 1/4 cana ciorba de legume
  • supa din conserva sau apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri otet aromat
  • 2 lingurite mustar (optional)
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata crocanta cu sos tzatziki