Intr-un castron adanc,se pregateste sosul Knorr,se adauga uleiul si zeama de lamaie.(sau otet).Ceapa si feniculul se taie julien si se adauga in sos.Prazul se taie fideluta si se adauga si el in sos.Se lasa deoparte.Separat se fierb cartofii cu coaja cu tot in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se curata de coaja cat sunt inca fierbinti.Se taie apoi in cubulete si se pun cu grija sa nu se sfarame peste legumele din castron.Se amesteca cu grija,se adauga maioneza,maslinele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se orneaza cu cateva bucatele de praz taiat fideluta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii