Intr-un castron adanc,se pregateste sosul Knorr,se adauga uleiul si zeama de lamaie.(sau otet).Ceapa si feniculul se taie julien si se adauga in sos.Prazul se taie fideluta si se adauga si el in sos.Se lasa deoparte.Separat se fierb cartofii cu coaja cu tot in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se curata de coaja cat sunt inca fierbinti.Se taie apoi in cubulete si se pun cu grija sa nu se sfarame peste legumele din castron.Se amesteca cu grija,se adauga maioneza,maslinele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se orneaza cu cateva bucatele de praz taiat fideluta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii