Alegi rosii tari si bine coapte. Speli rosiile si castravetii. Tai fiecarei rosii cate un capacel, fara sa-l desprinzi de restul rosiei, indepartezi pulpa rosiilor cu ajutorul unei lingurite. Le presari in interior cu sare si piper si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.
Cureti de coaja castravetii, ii dai pe razatoarea cu orificii mari, ii sarezi si ii lasi intr-un bol, timp de 10 minute. Speli si toci marunt mararul.
Scurgi castravetii de zeama si ii amesteci cu uleiul de masline, mararul, zeama de lamaie si, daca doresti, cu piper.
Umpli rosiile cu salata de castraveti si le asezi capacelele. Le pui pe un platou si le servesti ca garnitura, la o mancare de cartofi noi sau de fasole verde.
Bucati: 8
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii