Castravetii se curata de coaja si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa putin sa stea.Usturoiul se curata si se piseaza,mararul se taie marunt.Castravetii se storc de zeama se adauga usturoiul,mararul si se condimenteaza cu otet,piper si daca e nevoie se poate adauga putina apa.
Se poate folosi cel mai bine pe castraveti dressingul de tzatziki.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii