1. Se spala castravetii si se curate de coaja. Apoi se taie feliute subtiri.
2. Se adauga sarea si se amesteca bine. Se lasa timp de 10 minute sa se inmoaie putin.
3. Se adauga uleiul si otetul si se amesteca bine.
4. Se serveste ca salata alaturi de diferite preparate din legume si carne. Eu am servit-o cu dovlecei prajiti si branza.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii