Castravetii se spala,se curata de coaja si se taie felii subtiri(rondele sau se taie castravetii pe jumatate). Se sareaza si se tin in castron 15-20 de minute,dupa care se va scurge apa lasata de castraveti. Se scurge surplusul de apa, se toarna dressingul preparat din ulei de masline , otet de mere,otet balsamic sau zeama de lamaie, piper dupa gust,se amesteca usor si se serveste ca atare sau garnitura la anumite preparate din legume si carne.Se poate servi atat la temperatura camerei cat si rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii