autor:

Fara foto

» » , Retete vegetariene, Salate

Salata de ceapa

Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
2-4 cepe mari, sare, ulei, oțet (preferabil de mere).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cepele rondele, se presara sare pe ele si se amesteca, se lasa 5-10 minute. Daca a iesit prea sarata, se pune putina apa si apoi se scurge. Apoi se adauga uleiul si otetul, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Vinetele se toaca, se amesteca cu ceapa curatata si tocata fin, apoi adugam maioneza si amestecam

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de sfecla rosie cu gogosari si ceapa conservata pentru iarna

Salata de sfecla rosie cu gogosari si ceapa conservata pentru iarna

Se curata gogosarii si se taie pestisori cat mai subtiri. Ceapa se taie julien foarte subtire iar

11 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-4 cepe mari
  • sare
  • ulei
  • oțet (preferabil de mere).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ardei copti cu sos de smantana si usturoi Ardei copti cu sos de smantana si usturoi

Ardeii se coc pe grătar sau pe o plită pusă pe ochiul aragazului. Se întorc până sunt gata. Se scot într-o pungă,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Ardei copti cu sos de smantana si usturoi