Salata de ceapa ca in Maramures

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cepe
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Cureti ceapa, o speli, o tai solzisori si o strangi intr-un prosop de bucatarie.

2. O bati cu o lingura de lemn pana se inmoaie si poti sa-i scurgi zeama. O pui intr-o strecuratoare si o treci sub un jet de apa rece. O lasi sa se scurga bine si o pui in castron.

3. Amesteci uleiul cu bulion, pui sare si piper dupa gust, adaugi sosul peste ceapa intr-un castron si omogenizezi salata. Este una dintre salatele preferate in Maramures alaturi de fasole, cartofi prajiti sau carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor