1. Cureti ceapa, o speli, o tai solzisori si o strangi intr-un prosop de bucatarie.
2. O bati cu o lingura de lemn pana se inmoaie si poti sa-i scurgi zeama. O pui intr-o strecuratoare si o treci sub un jet de apa rece. O lasi sa se scurga bine si o pui in castron.
3. Amesteci uleiul cu bulion, pui sare si piper dupa gust, adaugi sosul peste ceapa intr-un castron si omogenizezi salata. Este una dintre salatele preferate in Maramures alaturi de fasole, cartofi prajiti sau carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii