Decongelezi pestele,tai capatanile si scoti maruntaiele din el.Il tai in bucati de 2-3 cm.grosime si-l lasi o ora in apa rece.Asezi bucatile in borcane de 800-1000gr.,asa crud,cu boabe de mustar,coriandru si o foaie de dafin.Intre timp fierbi pe foc otetul de mere cu 250gr.apa pana da in clocot.Torni peste pestele asezat in borcane.Dupa 3-4zile,marinata este buna pentru preparat cu ceapa rosie ,felii de rosii si de castraveti pentru decor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii