Decongelezi pestele,tai capatanile si scoti maruntaiele din el.Il tai in bucati de 2-3 cm.grosime si-l lasi o ora in apa rece.Asezi bucatile in borcane de 800-1000gr.,asa crud,cu boabe de mustar,coriandru si o foaie de dafin.Intre timp fierbi pe foc otetul de mere cu 250gr.apa pana da in clocot.Torni peste pestele asezat in borcane.Dupa 3-4zile,marinata este buna pentru preparat cu ceapa rosie ,felii de rosii si de castraveti pentru decor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii