Ciupercile se maruntesc. Ceapa taiata pestisori se opareste in baitz din apa, otet, condimente. (baitzul se obtzine dintr- o parte otzet si trei partzi apa, condimente).Se lasa la strecurat pana se raceste. Se incorporeaza ciupercile cu ceapa si maioneza. Se asaza pe un pat din salata verde.Ornam cu ceapa verde si gogosar.E un aperitiv foarte gustos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii