Ciupercile se spala se curata si se fierb in apa sarata.Se strecoara si se taie fideluta.Din apa in care au fiert ciupercile se pastreaza 100 ml in care se adauga piperul,uleiul,otetul si se da in clocot , se toarna peste ciupercile taiate.Cand s-a racit salata se presara cu marar fin taiat.Se recomanda a se servi langa fripturi.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii