autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ciuperci

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci, g marar,70 ml ulei,sare,2 linguri otet,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala se curata si se fierb in apa sarata.Se strecoara si se taie fideluta.Din apa in care au fiert ciupercile se pastreaza 100 ml in care se adauga piperul,uleiul,otetul si se da in clocot , se toarna peste ciupercile taiate.Cand s-a racit salata se presara cu marar fin taiat.Se recomanda a se servi langa fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de ciuperci uscate

Salata de ciuperci uscate

Ciupercile se spala, se lasa la muiat 10-12 ore, intre timp schimbam apa de 2-3 ori. Se fierb in

3 voturi    2 comentarii
2h
Retete de post
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Imi cer scuze pentru ortografie. Am vrut sa spun ca mai lipseste ceva ca mancarea sa fie numita salata.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

    Parca se mai cere cea sa fie salata

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci, g marar,70 ml ulei,sare,2 linguri otet,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Imi cer scuze pentru ortografie. Am vrut sa spun ca mai lipseste ceva ca mancarea sa fie numita salata.

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SALATA DE FASOLE VERDE, COLORATA