Ciupercile se spala se curata si se fierb in apa sarata.Se strecoara si se taie fideluta.Din apa in care au fiert ciupercile se pastreaza 100 ml in care se adauga piperul,uleiul,otetul si se da in clocot , se toarna peste ciupercile taiate.Cand s-a racit salata se presara cu marar fin taiat.Se recomanda a se servi langa fripturi.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii