Ciupercile se spala bine,se taie-n patru si se trag in tigaie pana se rumenesc frumos,fara a se usca.Ardeii se coc,se curata de pielite si de cotoare si se taie in bucati mai mici.Se lasa ciupercile sa se raceasca si se amesteca cu ardeiul copt,porumbul,ceapa taiata pestisori si mozzarella taiata cubulete.Se face o vinegreta din 3 linguri ulei de masline,2 linguri de otet balsamic,sare si piper dupa gust.Se toarna vinegreta peste amestecul de ciuperci si se lasa la frigider pentru 2 ore.Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii