Ciupercile se spala bine,se taie-n patru si se trag in tigaie pana se rumenesc frumos,fara a se usca.Ardeii se coc,se curata de pielite si de cotoare si se taie in bucati mai mici.Se lasa ciupercile sa se raceasca si se amesteca cu ardeiul copt,porumbul,ceapa taiata pestisori si mozzarella taiata cubulete.Se face o vinegreta din 3 linguri ulei de masline,2 linguri de otet balsamic,sare si piper dupa gust.Se toarna vinegreta peste amestecul de ciuperci si se lasa la frigider pentru 2 ore.Pofta Buna.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii