Ciupercile se taie felii si se aseaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii