Salata de ciuperci cu ceapa verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci (din conserva)
  • 125 g branza topita
  • 300 g frisca (nebatuta)
  • sare
  • piper negru macinat
  • ceapa verde taiata in inele
  • tarhon taiat marunt
  • cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii si se aseaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise