autor:

» » , Salate, Salate

Salata de ciuperci cu ceapa verde

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
600 g ciuperci (din conserva), 125 g branza topita, 300 g frisca (nebatuta), sare, piper negru macinat, ceapa verde taiata in inele, tarhon taiat marunt, cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii si se aseaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata tzatziki

Salata tzatziki

Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri. Puneti castravetii intr-un castron, foile

17 voturi    6 comentarii
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g ciuperci (din conserva)
  • 125 g branza topita
  • 300 g frisca (nebatuta)
  • sare
  • piper negru macinat
  • ceapa verde taiata in inele
  • tarhon taiat marunt
  • cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Retete

din Salate diverse

Salata cu dovlecei la gratar si ton Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Timbale de fasole si spuma de sunca