autor:

zana b.

» » Salate

Salata de ciuperci cu rosii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
4 fire de praz,250g ciuperci Champignon,500g rosii cherry,patrunjel,1 catel usturoi, g smantana,un praf de zahar,putin otet balsamic alb,150g iaurt,3 linguri suc de lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Prazul se taie rondele,ciupercile felii,la fel si rosiile.Se prepara un dressing din:smantana,zahar,otet balsamic,usturoi tocat,iaurt,suc de lamaie,1/2 din cantitatea de patrunjel,sare si piper,
Se amesteca legumele pregatite si restul de patrunjel.Dressingul se serveste separat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Tabulah

Tabulah

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si

7 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 fire de praz,250g ciuperci Champignon,500g rosii cherry,patrunjel,1 catel usturoi, g smantana,un praf de zahar,putin otet balsamic alb,150g iaurt,3 linguri suc de lamaie,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche