Sfecla se coace sau se fierbe intreaga, dupa care se curata si se taie cubulete. Ciupercile curatate se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie in feliute nu prea subtiri. Ceapa se taie felii, se opareste cu apa clocotita, apoi se trece sub un jet de apa rece, astfel indepartindu-se mirosul. Usturoiul se piseaza cu sarea ca pentru mujdei. Se adauga uleiul amestecind mereu, se pune zeama de lamiie si se dilueaza apoi cu supa de la ciuperci. Se amesteca cu ciupercile si ceapa si la sfirsit se adauga sfecla
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii