Ciupercile se curata, se spala, se sterg si se pun pe gratar cu cupa in sus. In cupa se pune un pic de ulei si o bucatica de margarina. Se frig pina devin aurii, apoi se asaza pe farfurie. Se amesteca foarte bine sucul de la o lamiie si coaja rasa cu otetul, usturoiul pisat, 2 linguri de ulei si mustarul. La sfirsit se adauga lamiie taiata bucatele. Acest sos se adauga peste ciuperci. Se orneaza cu busuioc tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii