1. Scurgi ciupercile din conserva si le tai în felii. Speli rosiile, castravetele si morcovii, în prealabil curatati. Tai legumele si branza în cubulete.
2. Pentru sos, cureti si speli ceapa, apoi o tai în rondele subtiri. Speli si tai marunt mararul. Amesteci smantana cu mustarul, iaurtul, mararul, ceapa, sare si piper dupa gust.
3. Pui legumele si branza într-o salatiera, torni deasupra sosul, acoperi cu un capac si le amesteci usor, prin cateva rasturnari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii