Boabele de struguri se taie jumatati si se scot samburii.Salata se taie fasii(se pastreaza cateva frunze ptr. salatiera),ciupercile felii subtiri,iar ceapa se taie marunt.Se amesteca boabele de struguri cu ciupercile ,salata si ceapa cu otet,ulei,sare si piper .
Fundul salatierei se acopera cu frunze de salata,apoi se asaza salata preparata mai sus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii