Puneti la fiert o oala mare cu apa, cand incepe sa clocoteasca puneti pastele, tineti 8 - 10 minute, scurgeti-le si asezati-le intr-un vas mare, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline.
Incingeti intr-o tigaie restul uleiului ramas si sotati ceapa si ciupercile pana se maronesc usor.
Turnati gradual smantana, amestecand continuu.
Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute.
Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii